May 25, 2018

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 Mai 2018, va intra in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016)

Vora Invest cunoaste importanta datelor Dumneavoastra si se angajeaza sa respecte si sa pastreze confidentialitatea acestora.

Cand si cum datele Dvs. cu caracter personal?

Colectam informatiile Dvs. cu caracter personal atunci cand sunt relevante pentru Dvs. sau pentru compania noastra (ne confirmati comanda de transport in vedera emiterii facturii pentru servicii, cand va trimitem prezentarea companiei, etc. ).

Obtinem informațiile cu caracter personal direct de la Dvs. atunci cand accesati serviciile companiei.

Datele Dvs. cu caracter personal nu sunt folosite in scopuri de marketing fara acordul Dvs.

Scopurile colectării și prelucrării datelelor dumneavoastră cu caracter personal

  1. Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de Vora Invest Team.
  2. Activități comerciale de vânzări servicii, cuprinzând oferte de servicii pe website-ul vora-invest.com  , administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică.
  3. Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
  4. Activitătăți de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul vora-invest.com ),  îmbunătățirea calității serviciilor.
  5. Emiterea facturilor în urma contractării serviciilor companiei Vora Invest Team. În conformitate cu legislaţia aplicabilă, datele furnizate în scopul emiterii unei facturi,  se stocheaza pe o perioadă de 5 ani, în funcţie de data emiterii facturii. Datele tale pot fi disponibile terţilor care sunt furnizori de servicii pentru Vora Invest Team,  în acest caz,  partenerii care se ocupă de serviciile de contabilitate pentru noi și cei ce se ocupă de programul de facturare.
  6. În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare.
Ce informaţii colectăm 

În general colectăm următoarele date: nume, adresa, adresa de plată, adresa de livrare, informaţii financiare (cont bancar) sau alte informaţii de plată când corespondati cu noi prin telefon sau email şi informaţii suplimentare pe care decideti în mod voluntar să le partajati.